despre noi

psihologi pentru comunitate

Și sufletul tău are nevoie de forma lui de igienă!

Să știi că ai, dedicat ție, un psiholog bun nu trebuie să fie un lux!

ANIMUS este o asociație neguvernamentală, non profit, care aduce oamenii mai aproape de psihologi și psihologii mai aproape de oameni, prin organizarea de ședințe și evenimente psihologice gratuite sau accesibile, persoanelor cărora le pot fi de folos sau care nu au mai avut experiența lucrului cu un psiholog.

Animus are misiunea de a face mai accesibile persoanelor din toate categoriile sociale evenimente și ședințe de consiliere psihologică, psihoterapii, grupuri de lucru, tabere, webinarii, workshopuri de psihoeducație și multe altele, precum și de a promova beneficiile relației psihoterapeutice profesionale sub toate formele ei.

Fundraising experience for your donors

Ce înseamnă să parcurgi pentru o perioadă drumul vieții tale alături de un psiholog?

  • Înseamnă să ai un spațiu sigur, fizic și simbolic deopotrivă, garantat al tău, spre folosință dedicată, în care poți experimenta încrederea, deschiderea și transformarea.
  • Într-o relație terapeutică ai parte de libertate interioară și astfel devii mai împăcat, te regăsești pe tine, descoperi resurse psihice, abilități, calități pe care nu le știai sau de care nu erai sigur sau la care chiar nu visai.
  • Clarifici cauze, descoperi și integrezi laturi ale lucrurilor, vezi cu alți ochi lucruri demult uitate prin sertarele sufletului, devii mai conștient, pentru ca în final să știi să fii stăpân al destinului tău și concret, să ai o calitate a vieții mai bună!

Pe toate acestea ni le-am propus atunci când am creat ANIMUS!

psihologi pentru comunitate

MISIUNEA ANIMUS

Oferim persoanelor din toate mediile sociale o varietate de resurse și instrumente, să inlesnim dobândirea de abilități prin organizarea de evenimente și sesiuni psihologice, cu scopul de a crește nivelurile de conștiență și autonomie ale beneficiarilor.

Echipa Animus

Fundraising experience for your donors

Fundraising experience for your donors

Echipa de voluntari și colaboratori

  • Sunt specialiști, profesioniști competenți și înainte de orice, oameni inimoși și plini de energie bună!
  • Cu toții au în comun înțelegerea faptului că pentru semenii noștri putem face acel pas în plus, care uneori este mic pentru noi, însă pentru celălalt poate fi semnificativ.
  • Fiecare oferim din modul nostru de viață profesional spre folosul persoanelor care au nevoie de psiholog, dar nu îndrăznesc să apeleze la psiholog sau nu își permit financiar s-o facă.


Aproape de tine

Întrebări frecvente

Cum se desfășoară ședințele de terapie?

Dacă vrei să încerci beneficiile unor ședințe psihologice, te invităm să ne scrii la contact@animus.ro sau pe whatsapp la 0727.220.879. Un voluntar Animus te va contacta în cel mai scurt timp să discutați despre programare sau te va informa despre perioada de așteptare.

Ședințele au loc în format fizic, în cabinetul nostru din București sector 1 sau online, prin platforma zoom. Durata lor este de 50 minute și recomandăm 1-2 pe săptămână.

În funcție de specializarea și disponibilitatea psihologilor voluntari și colaboratori, programele Animus oferă de la 2 la 10 ședințe gratuite de servicii psihologice (consiliere psihologică, psihoterapii, psihologie clinică).

Cum pot participa ca beneficiar la evenimentele asociației?

Datele de contact Animus sunt email contact@animus.ro sau whatsapp 0727.220.879. După ce te înscrii la evenimentul care ți se potrivește, un voluntar Animus îți va transmite confirmarea participării sau a trecerii pe lista de așteptare.

Odată ce ești calificat pe lista de participanți, vei primi toate detaliile necesare legate de organizare.

Cum și cât se plătește?

Majoritatea evenimentelor Animus sunt gratuite. Pentru cele parțial gratuite sau cu reduceri semnificative, aceste informații sunt publicate vizibil în secțiunile evenimentelor respective. De exemplu, o tabără de parenting poate fi organizată cu 10 locuri gratuite și 5 locuri cu reducere 50%.

Cum mă înscriu?

Datele de contact Animus sunt email contact@animus.ro sau whatsapp 0727.220.879. Scrie-ne imediat ce consideri că un anumit eveniment îți poate fi de folos, iar un voluntar Animus va fi alături de tine cu toate informațiile necesare.

Cât timp trebuie să lucrez cu un psihoterapeut ca să am rezultate?

După 1-3 ședințe desfășurate cu psihologul tău, veți stabili împreună o serie de obiective. Realizarea lor reprezintă un drum de autocunoaștere, de schimbare și de îmbunătățire a vieții tale, care durează diferit de la persoană la persoană. Cert este că psihologul te va ghida atâta timp cât tu alegi să continui acest proces.