despre noi

psihologi pentru comunitate

Și sufletul tău are nevoie de forma lui de igienă!

Să știi că ai, dedicat ție, un psiholog bun nu trebuie să fie un lux!

ANIMUS este o asociație neguvernamentală, non profit, care aduce oamenii mai aproape de psihologi și psihologii mai aproape de oameni, prin organizarea de ședințe și evenimente psihologice gratuite sau accesibile, persoanelor cărora le pot fi de folos sau care nu au mai avut experiența lucrului cu un psiholog.

Animus are misiunea de a face mai accesibile persoanelor din toate categoriile sociale evenimente și ședințe de consiliere psihologică, psihoterapii, grupuri de lucru, tabere, webinarii, workshopuri de psihoeducație și multe altele, precum și de a promova beneficiile relației psihoterapeutice profesionale sub toate formele ei.

Viața ta este prețioasă și meriți să fii fericit!

Ce înseamnă să parcurgi pentru o perioadă drumul vieții tale alături de un psiholog?

Pe toate acestea ni le-am propus atunci când am creat ANIMUS!
Animus despre noi
psihologi pentru comunitate

MISIUNEA ANIMUS

Oferim persoanelor din toate mediile sociale o varietate de resurse și instrumente, înlesnim dobândirea de abilități prin organizarea de evenimente și sesiuni psihologice, cu scopul de a crește nivelurile de conștiență și autonomie ale beneficiarilor.

Echipa Animus

Mereu alături de tine
Psiholog Animus Cristina Ivan

Cristina Ivan

Psiholog clinician în supervizare, psiholog adlerian în formare, posesor de atestat de liberă practică în psihologia muncii și în psihologia organizațională,
competențe logopedie,
formare tehnici hipnoză și regresie
0727 220 879

Alina Ciufu

Psiholog clinician în supervizare, psiholog cognitiv comporamental în formare.
0744 613 334

Psiholog Mihaela Stanescu

Mihaela Stănescu

Psiholog clinician în supervizare, psiholog adlerian în formare, posesor de atestat de liberă practică în psihologie educațională, absolventă de formare în logopedie,
tehnici hipnoză și regresie.
Psiholog colaborator Animus
0766 261 386

Suntem împreună

Echipa de voluntari și colaboratori

Aimus voluntari
Aproape de tine

Întrebări frecvente

Dacă vrei să încerci beneficiile unor ședințe psihologice, te invităm să ne scrii la contact@animus.ro sau pe whatsapp la 0727.220.879. Un voluntar Animus te va contacta în cel mai scurt timp să discutați despre programare sau te va informa despre perioada de așteptare.

Ședințele au loc în format fizic, în cabinetul nostru din București sector 1 sau online, prin platforma zoom. Durata lor este de 50 minute și recomandăm 1-2 pe săptămână.

În funcție de specializarea și disponibilitatea psihologilor voluntari și colaboratori, programele Animus oferă de la 2 la 10 ședințe gratuite de servicii psihologice (consiliere psihologică, psihoterapii, psihologie clinică).

Datele de contact Animus sunt email contact@animus.ro sau whatsapp 0727.220.879. După ce te înscrii la evenimentul care ți se potrivește, un voluntar Animus îți va transmite confirmarea participării sau a trecerii pe lista de așteptare.

Odată ce ești calificat pe lista de participanți, vei primi toate detaliile necesare legate de organizare.

Majoritatea evenimentelor Animus sunt gratuite. Pentru cele parțial gratuite sau cu reduceri semnificative, aceste informații sunt publicate vizibil în secțiunile evenimentelor respective. De exemplu, o tabără de parenting poate fi organizată cu 10 locuri gratuite și 5 locuri cu reducere 50%.

Datele de contact Animus sunt email contact@animus.ro sau whatsapp 0727.220.879. Scrie-ne imediat ce consideri că un anumit eveniment îți poate fi de folos, iar un voluntar Animus va fi alături de tine cu toate informațiile necesare.

După 1-3 ședințe desfășurate cu psihologul tău, veți stabili împreună o serie de obiective. Realizarea lor reprezintă un drum de autocunoaștere, de schimbare și de îmbunătățire a vieții tale, care durează diferit de la persoană la persoană. Cert este că psihologul te va ghida atâta timp cât tu alegi să continui acest proces.

error: Content is protected !!